Kluivert op lijst met potentiële bondscoaches Ghana

Ger
7 oktober 2014, 21:15

Patrick Kluivert is in beeld om de nieuwe bondscoach te worden van Ghana. De voetbalbond van het Afrikaanse land heeft de naam van de oud-international van het Nederlands elftal op een kandidatenlijst gezet. De overige kanshebbers zijn de Zwitser Michel Pont, de Italiaan Marco Tardelli, de Israëliër Avram Grant en de Spanjaard Juan Ignacio Jiménez.

De Ghanese voetbalbond publiceerde de lijst op de eigen website. Pont, Kluivert en Tardelli worden op 17 oktober in Accra verwacht voor een sollicitatiegesprek. Een dag later dienen Grant en Jimenez langs te komen. De Duitser Bernd Schuster en de Argentijn Ricardo Gareca zijn de alternatieven als de gesprekken met het vijftal op niets uitlopen, maakte de Ghanese bond ook alvast bekend.

Kluivert werkte de afgelopen twee jaar als assistent van bondscoach Louis van Gaal bij Oranje. Daarvoor had hij de beloften van FC Twente onder zijn hoede. Ghana zoekt een opvolger voor bondscoach James Kwesi Appiah. Onder zijn leiding bleef de nationale ploeg op het afgelopen WK in de groepsfase steken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen