Van de Looi past elftal aan: "We willen wat anders doen"

Ger
8 oktober 2014, 12:57

Trainer Erwin van de Looi grijpt de oefenwedstrijd tegen Rot-Weiss Erfurt aan om zijn elftal in een andere opstelling en spelsysteem te laten spelen. De noorderlingen draaien de laatste weken moeizaam in de Eredivisie. In de laatste vier wedstrijden werden liefst drie nederlagen geslikt.

"We zijn het seizoen op een bepaalde manier begonnen, waarbij we voortborduurden op de lijn, die eind vorig seizoen met succes is ingezet. Nu, na acht competitieronden, vinden we het echter tijd om aanpassingen te doen. We willen wat anders gaan doen", aldus Van de Looi op de website van FC Groningen. "Dat kan zitten in mensen, maar ook in de manier van spelen. Qua aantal punten en resultaten is het dit seizoen nog wel oké, maar over de uitvoering zijn we niet tevreden. Dit is voor ons het moment om met elkaar zaken op een rijtje te zetten."

Van de Looi kan tegen Rot-Weiss Erfurt niet over clubtopscorer Michael de Leeuw beschikken. Verder ontbreken de geblesseerden Tom Hiariej, Lorenzo Burnet, Mimoun Mahi, Martijn van der Laan, Hilal Ben Moussa en Nick Bakker. Wegens verplichtingen met het Nederlands beloftenelftal is ook Hans Hateboer niet van de partij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen