Feyenoord staat open voor terugkeer Kuyt: "Juich het toe"

9 oktober 2014, 09:10

Er wordt regelmatig gesproken over een terugkeer van Dirk Kuyt bij Feyenoord. De 34-jarige spits liet onlangs weten teleurgesteld te zijn geweest over de volgens hem weinige moeite die de Rotterdamse club wilde doen om hem terug te halen naar De Kuip, maar sluit een rentree in Rotterdam-Zuid niet uit ("Wellicht is Feyenoord een optie"). Fred Rutten zou het een goede zaak vinden als de Katwijker weer in De Kuip zal neerstrijken.

"Ja, als je mij dat persoonlijk vraagt, dan kan ik dat alleen maar toejuichen", stelt de trainer van Feyenoord tegen de NOS over een eventuele terugkeer van Kuyt, die afgelopen week na 104 interlands zijn afscheid bij het Nederlands elftal aankondigde. "Het is nog niet het geval, maar als het werkelijk ter sprake komt, dan zou er hier altijd een rol voor hem weggelegd zijn."

Rutten vindt dat Kuyt nog in uitstekende conditie is. "Ik kan niet iets ontdekken wat er mis met hem is", aldus de Feyenoord-coach, die de recente teleurstelling van Kuyt wel kon begrijpen, maar benadrukt dat zijn komst niet haalbaar was, omdat de financiële middelen niet toereikend waren. "Ik heb begrepen dat hij het in de afgelopen periode al had gewild, maar Feyenoord zat toen in financieel zwaar weer. Dat het niet lukte was heel spijtig, maar het had een gegronde reden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen