Saymak hoopt inzetbaar te zijn in derby tegen Eagles

9 oktober 2014, 12:06

Mustafa Saymak moest de uitwedstrijd tegen Ajax (0-0) van afgelopen zondag al in de eerste helft al beëindigen, wegens een hamstringblessure. De middenvelder van PEC Zwolle kampt met een verrekking aan de spier en richt zijn pijlen op de derby tegen streekgenoot Go Ahead Eagles, die op zondag 19 oktober gespeeld zal worden. De interlandonderbreking komt hem uiterst goed uit.

Door zijn hamstringkwetsuur moest Saymak zich afmelden voor Jong Oranje. De drijvende kracht van PEC Zwolle richt zich volledig op zijn herstel. "De vorige keer dat Mustafa last had van zijn hamstring was het een verstijving", zegt trainer Ron Jans tegen VI. "Toen was hij er twee weken uit. Omdat het opnieuw een hamstringprobleem is, zullen we sowieso voorzichtig zijn met hem. Hopelijk is hij er volgende week weer bij", stelt de coach van PEC Zwolle.

Joost Broerse viel in de theepauze van het uitduel met Ajax uit, met een dikke bult op zijn hoofd. Jans denkt dat de ervaren verdediger wel inzetbaar zal zijn in de derby tegen de Eagles. "Joost was duizelig, maar gelukkig lijkt er geen sprake van een hersenschudding."

Na de uitwedstrijd in Deventer krijgt PEC Zwolle te maken met een serie lastige wedstrijden, tegen sc Heerenveen, Feyenoord, FC Groningen en FC Twente.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen