Hiddink heeft Van Dijk en Pieters vrijdag niet nodig

9 oktober 2014, 12:14   Bijgewerkt: 9 oktober 2014, 13:49

Guus Hiddink heeft de selectie van Oranje voor de interland tegen Kazachstan teruggebracht naar een groep van 23 spelers. Ten opzichte van de huidige 25-koppige selectie maken Virgil van Dijk (Celtic) en Erik Pieters (Stoke City) geen deel uit van de selectie voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen het Oost-Europese land. Zij zullen het duel in de Amsterdam ArenA vanaf de tribune bekijken.

Van Dijk en Pieters blijven wel tot de Oranje-selectie behoren. Voor het duel met IJsland van komende maandag in het Laugardalsvöllur-stadion in Reykjavik moet er namelijk opnieuw een schifting worden gemaakt. Hierover neemt Hiddink uiterlijk op zondag een beslissing. Van Dijk werd voor de tweede keer geselecteerd voor Oranje. De verdediger van Celtic wacht nog op zijn debuut voor de Nederlandse ploeg.

Elke land dat aan de EK-kwalificatiecampagne deelneemt, moet daags voor de wedstrijd om uiterlijk 12.00 uur laten weten met welke 23 namen het in de wedstrijd zal opdraven. Hiddink heeft overigens de keuze uit 25 fitte internationals, niemand kampt met fysieke klachten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen