Afellay lijkt af te stevenen op basisplaats bij Oranje

9 oktober 2014, 14:36   Bijgewerkt: 9 oktober 2014, 15:06

Ibrahim Afellay lijkt morgenavond (vrijdag) zijn opwachting te maken in de basisopstelling van Oranje. Op basis van de training van donderdagmiddag kan geconcludeerd worden dat de middenvelder van Olympiakos in de startopstelling opgenomen wordt voor het EK-kwalificatieduel met Kazachstan in de Amsterdam ArenA.

Afellay stond tijdens de trainingssessie – er werd geen partijspel gespeeld, maar wel een afwerkvorm gedaan - als rechtshalf geposteerd in het basisteam. De overige offensief ingestelde spelers waren Wesley Sneijder, Arjen Robben, Robin van Persie en Jeremain Lens. Klaas-Jan Huntelaar kwam er ook als spits bij. Voor hem ligt tegen Kazachstan waarschijnlijk een rol als pinchhitter in het verschiet.

Gregory van der Wiel en Daley Blind zijn de vleugelverdedigers in de beoogde startformatie. Jasper Cillessen, Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi en Nigel de Jong completeren de vermoedelijke beginopstelling van Oranje, waar Virgil van Dijk en Erik Pieters voor het duel met Kazachstan zijn afgevallen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen