Oranje niet blij met AD: "Kop deugde van geen kant"

9 oktober 2014, 16:29

Een artikel in het AD zorgde donderdag voor ophef rond Oranje. Het artikel over betaalde en uitgekeerde premies van de internationals was volgens aanvoerder Robin van Persie en bondscoach Guus Hiddink juist, maar de kop die boven het verhaal stond ("Heibel om geld bij Oranje") was volgens hen misplaatst.

"Het artikel dat ik las, was goed. Gebalanceerd. Maar als je dan de kop ziet, vraag ik me af of dat een juiste weerspiegeling was", zei Van Persie donderdag. "Dat soort dingen vind ik altijd wel opvallend. Met zo'n kop suggereer je iets wat niet klopt. We hebben als selectie al jaren een fantastische tijd samen, nu wordt er een ander verhaal gekweekt. Wat niet waar is. Dat vind ik jammer, niemand in de selectie staat tegenover elkaar."

Ook bondscoach Hiddink was niet blij met de manier waarop de krant het artikel bracht. "De lading, het artikel, was prima. Maar de vlag, de kop, deugde van geen kant. Ik weet ook niet hoe dat komt." De inhoud van het artikel is besproken in de spelersgroep. "Natuurlijk. Iedereen in de selectie weet hoe het zit", aldus Van Persie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen