Koster: "Wonderen zijn de wereld nog niet uit"

Ger
9 oktober 2014, 21:25

Met Adrie Koster aan het roer maakt Jong Oranje een zware periode door. Na de nederlagen in de laatste twee EK-kwalificatieduels met Georgië en Slowakije ging ook de thuiswedstrijd in de play-offs verloren. Portugal U21 was te sterk (0-2), waardoor een ticket voor het eindtoernooi ver weg is.

"Natuurlijk maak ik me zorgen. De realiteit is dat we vanavond tegen een hele sterke tegenstander hebben gespeeld. In vergelijking met de vorige wedstrijden hebben we wel als team gespeeld. Ze hebben er alles aan gedaan, maar we waren niet bij machte om het om te draaien", zegt Koster tegen de NOS. "Ik heb in tegenstelling tot voorgaande wedstrijden teamspirit gezien. Het wordt natuurlijk moeilijk, maar we gaan er volgende week alles aan doen."

Door de nederlaag lijkt de return dinsdag in Paços de Ferreira een formaliteit te worden. Daarmee verdwijnt ook het uitzicht op het EK én plaatsing voor de Olympische Spelen. Koster: "Daar gaan we rustig over nadenken. Het perspectief is heel lastig, maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen