"Ik zeg niets slechts over Seedorf, maar nu is alles anders"

10 oktober 2014, 11:07

AC Milan heeft er goed aan gedaan om coach Clarence Seedorf afgelopen zomer te vervangen door Filippo Inzaghi. Dat vindt althans middenvelder Sulley Muntari. Hij is ervan overtuigd dat zijn club onder Inzaghi de weg omhoog terug gaat vinden, zegt hij in een interview met het Italiaanse SportMediaset.

"Pippo is een geweldige trainer, iemand die ons weet te motiveren", zegt Muntari over de oud-spits, de opvolger van Seedorf. "Hij respecteert en stimuleert ons en zorgt ervoor dat iedereen geconcentreerd blijft. Bovendien, en dat is het belangrijkste, leert hij ons een bepaalde manier van voetballen. Hij maakt ons duidelijk wat hij wil, hoe we moeten bewegen en wat er moet gebeuren op het veld. Dit misten we de afgelopen twee jaar."

Met die laatste zin deelt Muntari een sneer uit aan Seedorf en ook Massimiliano Allegri, de vorige coaches van Milan. "Ik kan en wil niets slechts zeggen over Seedorf en Allegri", vult hij aan. "Maar nu is alles anders."

Volgens Muntari leeft er, na de komst van Inzaghi, veel 'enthousiasme en honger'. "Het enthousiasme is door Inzaghi in de groep gebracht, de honger is er omdat we met AC Milan terug naar de top willen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen