Kuyt bekeek Nederlands elftal op televisie: "Heel gek"

11 oktober 2014, 09:43

Dirk Kuyt zette recentelijk een punt achter zijn interlandloopbaan en bekeek vrijdagavond voor het eerst het Nederlands elftal vanaf de bank in zijn huiskamer. De aanvaller zegt in gesprek met Helden Online dat dat een aparte situatie voor hem was.

"Zonder gekheid, het was heel gek dat ik thuis zat, daar ben ik heel eerlijk in", vertelt de aanvaller van Fenerbahçe. "Het was voor het eerst in tien jaar dat ik het Nederlands elftal thuis keek en niet bij de selectie zat, terwijl ik helemaal fit ben. Ik ben even een korte periode genegeerd toen Marco van Basten bondscoach was, maar eigenlijk zat ik er altijd bij de laatste tien jaar." 

Kuyt zag tegen Kazachstan dat Robin van Persie het enigszins aan de stok kreeg met Klaas-Jan Huntelaar. Van Persie ging een keer voor eigen succes en dat kon Huntelaar niet waarden. "Tegenwoordig zie je alles breed uitgemeten op televisie", zegt Kuyt over het incident. "Robin en Klaas-Jan zijn allebei spitsen die willen winnen en willen scoren. Ik vond dat Van Persie uit die hoek recht had om op doel te schieten. Maar het is zoals Robin en Klaas-Jan na afloop zeiden: het gaat in het heetst van de strijd en na afloop drink je een pilsje."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen