Oud-PSV'er Tardelli helpt Brazilië in China langs Argentijnen

11 oktober 2014, 16:16

Brazilië heeft vanmiddag (Nederlandse tijd) een overwinning geboekt op Argentinië. In Beijing wonnen de Brazilianen met 2-0 van de aartsrivaal. Beide doelpunten werden gemaakt door Diego Tardelli, oud-speler van PSV. Lionel Messi liet een strafschop onbenut.

De 29-jarige Tardelli speelde acht jaar geleden in Nederland en staat inmiddels onder contract bij Atlético Mineiro. Tegen Argentinië kreeg de aanvaller de kans in de spits en die greep hij met beide handen aan. Na een halfuur scoorde Tardelli zijn eerste van de middag, door na geschutter in de Argentijnse defensie de bal in de lange hoek te schuiven. Een kwartier na rust verdubbelde hij de score met een kopbal uit een hoekschop. Tardelli produceerde zijn eerste doelpunten ooit voor de nationale ploeg.

Argentinië beleefde een teleurstellend duel. Bij een 1-0 achterstand kreeg de ploeg een strafschop, maar Lionel Messi faalde vanaf elf meter. Opvallend genoeg miste de sterspeler drie van zijn laatste vier penalty's. Tegen Oranje op het WK was hij voor het laatst trefzeker vanaf de strafschopstip.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen