Del Bosque lijkt Casillas te slachtofferen bij Spanje

11 oktober 2014, 17:00

De Spaanse nationale ploeg heeft wel eens betere tijden gekend. Op het WK in Brazilië werd de ploeg in de eerste ronde uitgeschakeld, maar het lek lijkt nog steeds niet boven. Donderdag verloor de equipe van Vicente Del Bosque met 2-1 van Slowakije. Zondag tegen Luxemburg is Spanje uit op eerherstel. Del Bosque wisselt mogelijk van keeper en lijkt Iker Casillas te passeren. 

"We hebben een slecht gevoel overgehouden aan die nederlaag, maar we kijken uit naar de volgende wedstrijd", zei Del Bosque zaterdag op de persconferentie. Hij stelde dat Spanje tegen Slowakije pech had. "We gaven maar vier kansen weg, waarvan zij er twee maakten. Het probleem was dat we zelf niet scoorden. Ik denk dat we meer kansen hebben gecreëerd dan in onze eerste kwalificatiewedstrijd tegen Macedonië." Die wedstrijd won Spanje met 5-1.

De oefenmeester lijkt enkele wijzigingen in zijn basiself door te voeren. "We zullen wat veranderen, maar niet te drastisch", bevestigde hij. "Misschien wissel ik wel van keeper of van spits." Het zou dus goed kunnen dat Casillas plaats moet maken voor David De Gea. Casillas maakte tegen Slowakije wederom geen beste beurt. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen