Nelom vindt onderbreking jammer: "We voelen ons goed"

12 oktober 2014, 11:36

In tegenstelling tot de vorige seizoenen is Miquel Nelom dit seizoen een vaste waarde in het elftal van Feyenoord. De linksachter is in Rotterdam-Zuid uitgegroeid tot een vaste basiskracht en voelt zich daarom beter dan ooit. Hij krijgt het vertrouwen van trainer Fred Rutten en wil blijven presteren zoals hij momenteel doet.

"Het is natuurlijk lekker dat ik veel wedstrijden kan spelen", glimlacht Nelom voor de camera's van Feyenoord TV. "Een van mijn doelen voor dit seizoen was om zoveel mogelijk te spelen, me verder te ontwikkelen en voor het team belangrijk te zijn. Ik moet nu elke week laten zien dat ik het waard ben om in het veld te staan", aldus de 24-jarige Rotterdammer.

Dit weekend komt Feyenoord vanwege de interlandonderbreking niet in actie. Jammer, vindt Nelom. "Ik had net zo graag gewoon doorgespeeld. We voelen ons goed na drie overwinningen op rij, er zat een stijgende lijn in ons spel. Dat zag ik ook aan het vertrouwen in het team", zegt de vleugelverdediger, die doelt op de zeges op Go Ahead Eagles (0-4), Standard Luik (2-1) en FC Groningen (4-0).

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen