"De transfer van Balotelli heeft iedereen blij gemaakt"

12 oktober 2014, 14:09

Het is een goede zaak geweest dat AC Milan Mario Balotelli afgelopen zomer verkocht heeft aan Liverpool. Dat vindt Umberto Gandini, sportief directeur van de Rossoneri. Volgens hem heeft de transfer van Balotelli 'iedereen blij gemaakt'. Hiermee beaamt hij de woorden van vice-voorzitter Adriano Galliani en trainer Filippo Inzaghi, die aangaven dat het team er beter op geworden is door het vertrek van de spits.

"We dachten allemaal dat zijn terugkeer naar Italië - naar de plaats waar hij van houdt - de ideale omgeving voor hem zou zijn om tot een echte sterspeler uit te groeien, maar het werkte niet voor beide partijen", sprak Gandini in de Daily Star Sunday. "Mario was niet het type speler dat we zochten. We wilden een beter team. Aan de andere kant dacht hij wellicht dat de Premier League het beste podium voor hem was."

"Liverpool kwam precies op het juiste moment, iedereen was blij met de gang van zaken", aldus Gandini, die denkt dat de 24-jarige Balotelli ooit zijn belofte zal inlijven: "Hij moet de goede weg inslaan. Het is een goede jongen, die succes nodig heeft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen