Inzaghi is trots: "Ik coach de club waar ik van houd"

12 oktober 2014, 15:03

Filippo Inzaghi werd afgelopen zomer aangesteld al coach van AC Milan. Voor de opvolger van Clarence Seedorf, ploeggenoot van de oud-spits, ging een droom in vervulling. Hij stond twee jaar lang aan het roer bij de beloften van de Rossoneri, maar mocht opeens bij het grote Milan aan de slag.

Een belangrijk doel van Inzaghi is om de teamsfeer terug te brengen bij Milan. "Als speler plaatste ik het teambelang ook altijd boven alles. Het collectief brengt het beste in het individu naar boven", zegt Pippo in gesprek met La Gazzetta dello Sport. Hij leeft echt voor het voetbal. "Ik laat het nooit los. Ik arriveer al vroeg in de ochtend op Milanello (het trainingscomplex, red.) en ga er pas laat in de avond weg."

Inzaghi voelt zich vereerd om de trainer van Milan te zijn. "Ik heb een geweldige baan bij de club die me al heel veel gegeven heeft. Ik heb een goede band met de fans en wil ze voldoening geven", aldus de oud-international, die op een moeilijk moment instapt in Milaan. "Dat maakt me gemotiveerd. Ik prijs me gelukkig om de club te coachen waar ik van houd. En ik ben trots op de identiteit van dit Milan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen