Ronaldo voelt zich uitstekend: "Ik ben beter dan ooit"

12 oktober 2014, 17:34

Mocht iemand zich zorgen maken over de fysieke gesteldheid van Cristiano Ronaldo - de sterspeler viel in de oefeninterland van Portugal tegen Frankrijk (2-1) uit met een pijnlijke knie - dan kan diegene opgelucht ademhalen. De vedette van Real Madrid stelt dat hem niets mankeert. Hij zegt zelfs dat hij beter dan ooit is.

Ronaldo werd in Frankrijk na 75 minuten spelen gewisseld en hield daarna een zak ijs tegen zijn knie aan. "Dit was puur uit voorzorg, een normale procedure. Er is geen sprake van een probleem", geeft de Portugees aan op een persconferentie. De aanvoerder van de Portugese ploeg is gewoon inzetbaar in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Denemarken van dinsdag.

De topschutter steekt momenteel in een uitstekende vorm, zo geeft hij aan. "Ik heb een geweldige start van het seizoen gekend. Ik ben beter dan ooit, maar ik ben niet van plan om op mijn lauweren te rusten. Het wordt een lang seizoen, met de Champions League, de Primera División, de nationale ploeg, noem maar op. Er is veel om voor te vechten", beseft Ronaldo.

Ronaldo verklapt het geheim achter zijn fitheid. "Toewijding en hard werken. Ik ben altijd leergierig. Ik moet gefocust blijven en mezelf blijven verbeteren", aldus de Portugees, die wederom in de race is om de Gouden Bal te winnen. "Mijn doel is om in top drie te komen, daar maak ik me geen zorgen over. Natuurlijk wil ik graag winnen, maar ik ben niet degene die de winnaar kiest."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen