Hiddink is jaloers op IJsland: "We moeten aanhaken"

12 oktober 2014, 23:21   Bijgewerkt: 12 oktober 2014, 23:47

Bondscoach Guus Hiddink hoopt dat het Nederlands elftal maandag weer aansluiting vindt bij de koplopers in groep A van de EK-kwalificatiereeks. Daartoe moet het Nederlands elftal IJsland verslaan. "Er zijn twee landen in onze groep met de volle winst (IJsland en Tsjechië, red.), daar moeten wij nu bij aanhaken", aldus Hiddink bij de persconferentie voor de wedstrijd in en tegen IJsland.

Het Nederlands elftal heeft door het verlies in de openingswedstrijd in en tegen Tsjechië een maand geleden (2-1) een achterstand goed te maken. "Daarom was ik ook zo pissig over die nederlaag. Je moet in de eerste wedstrijd in ieder geval een punt halen, anders loop je achter de rest aan. Door de winst op Kazachstan hebben we de eerste hobbel in de achtervolging genomen. Nu moeten we aanhaken en zorgen dat we niet tot het einde moeten knokken voor een plek bij de eerste twee."

Het verslaan van IJsland is daarom noodzakelijk, maar nog allerminst een uitgemaakte zaak, beseft Hiddink. "Vooral op het middenveld hebben ze een paar creatieve spelers rondlopen. Ze blijven vechten en hard werken, daarmee maken ze het iedere tegenstander moeilijk. IJsland heeft bovendien al zes punten en daar ben ik wel een beetje jaloers op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen