Berlusconi geeft rapportcijfer: "Inzaghi krijgt een acht"

13 oktober 2014, 12:33

Silvio Berlusconi vindt dat AC Milan op de goede weg is om terug te keren in de top van Europa. De Champions League-finale vindt in 2016 in San Siro plaats en de voorzitter van de Rossoneri denkt dat Milan tegen die tijd weer als vanouds presteert. "In voetbal gaat alles in een cyclus. Jarenlange successen worden opgevolgd door een dip, daarna komen er weer nieuwe overwinningen."

"De fans moeten zich niet te veel zorgen maken, het team is alweer strijdbaar en zal binnen de kortste keren terugkeren in de Europese top. De CL-finale van 2016 speelt zich in Milaan af. Waarom zouden we niet dromen van een plaats in deze eindstrijd?", aldus Berlusconi, die dit seizoen in tegenstelling tot vorige jaargangen wekelijks op Milanello verschijnt. "Ik ben altijd betrokken geweest, ook als ik niet kwam. Maar ik maak nu meer tijd. De sfeer is goed, met een coach die heel gretig en ambitieus is", stelt de preses in La Gazzetta dello Sport.

Berlusconi is zeer te spreken over Filippo Inzaghi, de opvolger van Clarence Seedorf. "Hij krijgt van mij een acht als rapportcijfer. Hij heeft goed werk verricht. De wederopstanding is ingezet", geeft de voorzitter aan. Hij is overigens blij dat Mario Balotelli vertrokken is. "Hij werd al tegen mijn advies in gekocht", sneert Berlusconi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen