KNVB gaat 'sneller en kritischer dan normaal' evalueren

14 oktober 2014, 12:55

De bedenkelijke prestaties van het Nederlands elftal baren grote zorgen. Niet alleen bij de fans van Oranje, maar ook bij de KNVB. Directeur betaald voetbal Bert van Oostveen is niet gediend van het spel en de prestaties van de formatie van Guus Hiddink. Hij stelt dat de bond snel om de tafel zal gaan met de bondscoach, om het over de matige optredens van de nationale ploeg te hebben.

"De problemen die eerst incidenteel leken te zijn, blijken nu een structureel karakter te hebben", zei Van Oostveen volgens de NOS na de zeperd in IJsland (2-0). De KNVB-directeur sprak na de deceptie in Reykjavik nog niet met Hiddink en zijn assistent Danny Blind, maar gaf aan dat dit op korte termijn zal gebeuren. "We zullen sneller dan normaal gaan evalueren. En dat zal ook scherper en kritischer zijn dan normaal."

Door de verliespartij tegen de IJslanders bedraagt de achterstand van Oranje op zowel Tsjechië als IJsland zes punten. Er moet wat veranderen bij het Nederlands elftal, waarschuwt Van Oostveen. "We zullen nu zeven finales moeten spelen", doelt hij op de zeven resterende duels in de EK-kwalificatiecampagne.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen