'Nog wel vertrouwen in Oranje, maar Hiddink moet vertrekken'

14 oktober 2014, 16:16

Ondanks de nederlagen tegen Tsjechië en IJsland behouden de fans het vertrouwen in het Nederlands elftal. De ploeg gaat 'gewoon' het Europees kampioenschap van 2016 halen, denken de bezoekers van FCUpdate.nl. Op de vraag of Oranje over twee jaar van de partij is in Frankrijk, antwoordt 77 procent 'ja'.

Het EK halen kan op twee manieren: rechtstreeks, door als eerste of tweede te eindigen in de poule, of als nummer drie van de groep via de play-offs. Uit een poll blijkt dat 38 procent verwacht dat Oranje alsnog bij de eerste twee weet te komen, 39 procent rekent erop dat Nederland het karwei via de play-offs klaart. Niet iedereen heeft er nog vertrouwen in, dertien procent ziet Oranje niet bij de eerste drie in de groep eindigen. Nog eens tien procent verwacht dat de ploeg derde in de groep wordt, maar vervolgens sneuvelt in de play-offs.

Het vertrouwen in Oranje is dus nog wel aanwezig, het vertrouwen in bondscoach Guus Hiddink is een stuk minder groot. Maar liefst 63 procent vindt hem niet de juiste man voor deze ploeg en is van mening dat hij per direct moet vertrekken. Twintig procent geeft Hiddink nu nog het voordeel van de twijfel, maar geeft aan dat de coach bij een volgende nederlaag toch echt weg moet. Slechts zeventien procent van onze lezers denkt dat met Hiddink de juiste man op de juiste plaats zit en heeft er vertrouwen in dat hij de ploeg weer op de rails krijgt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen