Van der Vaart doet weer ritme op in trainingspartij

15 oktober 2014, 21:01

Hamburger SV-trainer Josef Zinnbauer liet onlangs optekenen dat hij Rafael van der Vaart nog altijd een van de beste spelers in Europa vindt. De coach van Die Rothosen bracht de Oranje-international echter niet in het veld tegen Borussia Dortmund (0-1 winst), nadat hij weer voor het eerst bij de selectie zat na zijn blessure. Woensdag liet hij de Nederlander voor de tweede keer in een week opdraven in een trainingspartij.

"Ik had met hem afgesproken dat ik hem in het veld zou brengen", sprak Zinnbauer na de wedstrijd tegen Dortmund. "Maar door de blessure van Dennis Diekmeier kon dit niet doorgaan. Toen ik in de catacomben mijn excuses aanbood aan Rafael gaf hij me een knuffel en oprechte felicitaties voor de overwinning", stelt de HSV-coach vervolgens. Het lijkt erop dat Van der Vaart snel zal terugkeren in de basiself.

Van der Vaart speelde afgelopen week al mee in het oefenduel tegen TSV Buchholz (9-0 winst) en deed nu mee in een wedstrijd tegen de beloften. Er werd met 3-0 gewonnen. Heiko Westermann (individuele training), Zoltan Stieber, Valon Behrami (beiden spierproblemen) en Johan Djourou (interlandverplichtingen) waren absent.

Zondag speelt HSV in de Bundesliga tegen 1899 Hoffenheim.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen