Suarez ontvangt Gouden Schoen: "Ben 100 procent fit"

15 oktober 2014, 21:28   Bijgewerkt: 15 oktober 2014, 22:12

Luis Suarez had vandaag (woensdag) de eer om de Gouden Schoen in ontvangst te mogen nemen. De Uruguayaanse aanvaller, geschorst tot 25 oktober, maakte vorig seizoen 31 doelpunten in de Premier League in het shirt van Liverpool, wat hem de beroemde prijs opleverde. Hij kreeg de prijs overhandigd van Kenny Dalglish, zijn eerste manager bij The Reds.

Op het podium vertelde Suarez dat hij zich honderd procent fit voelt, na de oefeninterlands die hij met Uruguay speelde. "Een week geleden, voor de wedstrijden van Uruguay, betwijfelde ik of ik fit was. Nu ik twee keer voor Uruguay heb gespeeld weet ik dat ik in goede conditie ben. Ik ben klaar om weer te spelen en kijk daar erg naar uit", sprak Suarez bij het in ontvangst nemen van de Gouden Schoen.

Suarez bedankte zijn ploeggenoten bij Liverpool. "Zonder hen was dit niet gelukt. Ik heb 3,5 spectaculaire jaren gehad bij Liverpool", zei de aanvaller van Barça, die zijn debuut kan maken tegen Real Madrid. "Ik moet geduld hebben, maar niet lang meer. Om in Bernabéu te debuteren zou heel mooi zijn. Ik moet natuurlijk eerst zien of de coach me dan opstelt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen