Jansen baalt van begeleiding medische staf Roda JC

16 oktober 2014, 13:44

Anco Jansen stond acht maanden lang buitenspel bij Roda JC en is daar nog altijd goed ziek van. De aanvaller vindt dat hij niet goed behandeld en begeleid is door de toenmalige medische staf van de Kerkraadse degradant. Dat laat hij weten aan het Limburgse L1.

Roda JC nam Jansen vorig jaar winter over van De Graafschap, maar de speler kende een zeer ongelukkige start in Kerkrade. Hij scheurde in zijn tweede optreden zijn buitenste meniscus af, onderging een operatie en bleek vervolgens ook een verrekte kruisband te hebben. De aanvaller kreeg meerdere malen een terugslag en vond de rol van de medische staf bedenkelijk. Ze lieten hem bijvoorbeeld trainen, terwijl dit eigenlijk niet mocht of kon.

Jansen zegt dat hij niet alle schuld naar de medische staf van Roda JC wil schuiven, maar baalt van de situatie. "Er zijn dingen fout gegaan ten nadele van mij en de club. Het is zonde dat het zo is gelopen", aldus de aanvaller, die sinds begin september weer volop traint en reeds zijn rentree maakte bij de beloften. Mogelijk maakt hij komende maandag deel uit van de selectie van Roda JC voor het treffen met Jong FC Twente.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen