Wenger rekent op Ramsey in CL-duel met Anderlecht

16 oktober 2014, 11:15

Aaron Ramsey kan volgende week zijn rentree maken bij Arsenal. Coach Arsene Wenger rekent erop dat hij de middenvelder kan opnemen in zijn selectie voor de Champions League-wedstrijd tegen Anderlecht, woensdag 22 oktober in Brussel. Dat liet de Franse manager donderdag tijdens een perspraatje weten.

Ramsey liep eind september, in de competitiewedstrijd tegen Tottenham Hotspur, een blessure aan zijn hamstring op. Gesteld werd dat hij zeker een maand nodig zou hebben om hiervan te herstellen, maar de middenvelder is bijna weer fit. Zaterdag tegen Hull City ontbreekt Ramsey nog, tegen Anderlecht kan hij weer meedoen. "Hij traint vanaf maandag volledig mee en behoort tot de selectie voor het duel met Anderlecht", aldus Wenger.

De wedstrijd in Brussel wordt cruciaal voor zijn ploeg, weet Wenger. Arsenal begon de CL-groepsfase met een nederlaag tegen Borussia Dortmund, maar herstelde zich met een thuisoverwinning op Galatasaray. "Omdat we in Dortmund verloren hebben, wordt dit duel vitaal. We mogen er niet te makkelijk over denken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen