Serviër en Albanees bij Anderlecht: "Zijn de beste vrienden"

16 oktober 2014, 12:41

De rellen in de onderlinge EK-kwalificatiewedstrijd hebben de verhoudingen tussen Servië en Albanië op scherp gezet. Dat zou tot spanning kunnen leiden bij Anderlecht, waar in de persoon van Besnik Hasi een trainer uit Albanië voor de groep staat. In de selectie zit Aleksander Mitrovic, een Servisch international.

Mitrovic was dinsdag aanwezig bij de wedstrijd in Belgrado, die volledig uit de hand liep nadat een drone met daaraan de vlag van Albanië het stadion binnenvloog. De Anderlecht-speler zat op de bank, maar rende het veld in en gaf een international van Albanië een kopstoot. David Steegen, de woordvoerder van Anderlecht, wil daar in Het Laatste Nieuws desgevraagd niet al te veel over zeggen. "Ik wil niets goedpraten. Maar over de nationale ploeg van Servië hebben wij niets te zeggen. Wij zijn niet van plan om hem hierover aan te spreken."

Problemen tussen Mitrovic en coach Hasi, die niet aanwezig was in Belgrado, verwacht hij niet. "Besnik en Mitro zijn de beste vrienden. Ik ben er zeker van dat dit incident niets aan hun onderlinge relatie verandert."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen