Vossebelt blij met Emmen: "Bij Willem II miste ik vertrouwen"

16 oktober 2014, 12:50

Niek Vossebelt ziet zijn overstap naar FC Emmen als een nieuwe start. De 23-jarige middenvelder liet zijn contract bij eredivisionist Willem II begin september ontbinden en is blij dat hij aan de slag kan bij Emmen, dat een niveau later speelt. "Ik voel hier heel veel vertrouwen en dat heb ik toch wel gemist bij Willem II."

Bij RTV Drenthe geeft Vossebelt tekst en uitleg bij zijn overstap. De middenvelder stond vier seizoenen onder contract bij Willem II. "Ik speelde veel, maar dit seizoen bleek ik niet meer voor te komen in de plannen van de trainer, die ook technisch manager is. Daarop heb ik besloten om afscheid te nemen. Ik ben niet iemand die een heel seizoen op de tribune gaat zitten." Na een proefperiode kon hij tekenen bij Emmen. "Of er geen andere opties waren? Jawel hoor, maar FC Emmen gaf me het beste gevoel. Ik heb verschillende gesprekken gevoerd met Joop Gall en kreeg daar een heel goed gevoel bij. Hij heeft vertrouwen in me en dat miste ik in Tilburg."

Vossebelt hoopt komend weekend tegen MVV te kunnen debuteren voor FC Emmen. "Het is wachten op goedkeuring van de KNVB. De club heeft er goede hoop op dat die goedkeuring er voor zaterdag komt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen