PSV definitief zonder captain Wijnaldum tegen AZ

16 oktober 2014, 13:33   Bijgewerkt: 16 oktober 2014, 13:43

PSV moet het definitief zonder Georginio Wijnaldum stellen in de thuiswedstrijd tegen AZ van komende zaterdag. De captain van de Eindhovenaren liep tijdens de interlandonderbreking bij het Nederlands elftal een knieblessure op en zal niet tijdig hersteld zijn om komend weekend in actie te komen.

Wijnaldum kan nog steeds niet met de groep meetrainen. De middenvelder ondervindt hinder van een ontsteking in zijn kniegewricht en volgt daarom nog een aangepast programma. Hij wordt behandeld met ontstekingsremmers en krijgt veel rust. Het is wachten tot de medicijnen aanslaan, tot die tijd wil de PSV-aanvoerder geen risico nemen.

Niet alleen Wijnaldum, maar ook Santiago Arias moest passen voor de groepstraining van PSV. De rechtsachter is pas net weer in Eindhoven gearriveerd, nadat hij op pad was met de nationale selectie van Colombia. Luuk de Jong en Abel Tamata meldden zich donderdag wel op de groepstraining. De Jong is weer inzetbaar na zijn hamstringblessure, voor Tamata komt AZ-thuis nog te vroeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen