Teammanager Steenbergen wordt bestuurslid Go Ahead

16 oktober 2014, 13:40

Adrie Steenbergen krijgt vanaf komende zomer een nieuwe functie bij Go Ahead Eagles. Na 26 jaar actief te zijn geweest als teammanager, treedt hij toe tot de Raad van Commissarissen van de club. Steenbergen wordt verantwoordelijk voor de portefeuille Voetbalzaken, meldt Go Ahead op haar website.

Steenbergen is geboren op een steenworp afstand van het stadion van Go Ahead en doorliep de jeugdopleiding van de ploeg uit Deventer. Wegens fysieke problemen moest hij op jonge leeftijd stoppen met voetballen, daarna ging hij in andere functies aan de slag bij de club. Hij was onder meer hoofdscout en bestuurslid. "We zijn dan ook ontzettend blij dat zijn voetbalkennis behouden blijft voor de club", vertelt voorzitter Edwin Lugt. "Adrie is een echte cultuurbewaker en zal dat werk in de hoedanigheid van bestuurslid Voetbalzaken voortzetten."

"De afgelopen jaren was ik honderd procent operationeel. Daar komt nu verandering in", zegt Steenbergen. "Vijftig procent operationeel en vijftig procent bestuurlijk. Een mooie nieuwe uitdaging, die goed bij me past."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen