Brama speelt rest van seizoen voor PEC Zwolle

Ger
16 oktober 2014, 20:43

Wout Brama blijft toch te zien op de Nederlandse velden. De middenvelder voegt zich bij de selectie van PEC Zwolle. Hij zal vrijdag voor het eerst op het trainingsveld van de bekerwinnaar staan. De drievoudig Oranje-international zat na zijn vertrek bij FC Twente zonder club.

De 28-jarige Brama leek deze maand nog op weg naar het Engelse Huddersfield Town, maar hij kiest nu toch voor een avontuur bij Zwolle. "Door mijn overgang naar PEC Zwolle heb ik een mooie kans om weer wedstrijdritme op te doen. Ook denk ik dat de manier van voetballen hier, bij mij past", aldus Brama op de website van PEC Zwolle. "Ik heb nog altijd de wens om in het buitenland te voetballen, alleen twijfelden de clubs die nu geïnteresseerd waren aan mijn fitheid."

Technisch directeur Gerard Nijkamp is zeer tevreden over de komst van Brama naar Zwolle: "Dit is een absolute kwaliteitsinjectie. Zowel voetbaltechnisch als met zijn ervaring is hij een toegevoegde waarde voor ons. Belangrijk daarbij is natuurlijk wel dat hij snel wedstrijdfit wordt. We gaan in eerste instantie een verbintenis met elkaar aan voor één seizoen, waarin er in de winterstop een evaluatiemoment zit om te kijken of de samenwerking voor beide partijen naar tevredenheid verloopt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen