Depay mogelijk al in selectie PSV voor duel met AZ

17 oktober 2014, 09:17

PSV neemt vandaag (vrijdag) een beslissing over de terugkeer van Memphis Depay. Coach Phillip Cocu sluit niet uit dat de sterkhouder van de Eindhovenaren in de thuiswedstrijd tegen AZ weer bij de wedstrijdselectie zou zitten. Is dit het geval, dan zal hij sowieso niet in de basis starten. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

Depay lag in zijn revalidatie al voor op schema en zou komend weekend dus alweer zijn rentree kunnen maken. Hij viel half september in de wedstrijd tegen PEC Zwolle (3-1 verlies) uit met een liesblessure. Hij zou zes tot acht weken moeten herstellen, maar meldde zich alweer op de groepstraining van PSV.

Mocht het duel met AZ te vroeg komen voor Depay, dan kan hij wellicht zijn rentree maken tijdens de Europa League-wedstrijd tegen Panathinaikos van volgende week donderdag. Na het treffen met de Grieken neemt PSV het op tegen FC Utrecht.

Tegen AZ kan PSV in ieder geval niet beschikken over Georginio Wijnaldum, Oscar Hiljemark, Stijn Schaars, Abel Tamata, Joshua Brenet en Jeffrey Bruma.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen