Brama hoopt: "Eerst een jaar spelen, dan iets moois"

17 oktober 2014, 09:42

Negen seizoenen lang was Wout Brama een belangrijke pion op het middenveld van FC Twente, waar zijn verbintenis afgelopen afliep. Afgelopen donderdag maakte PEC Zwolle bekend dat het de 28-jarige middenvelder voor de rest van het seizoen vastgelegd heeft. Hij kiest voor het voetbal, maar droomt nog steeds van een buitenlandse club.

Hij was op stage bij het Engelse Huddersfield Town, maar koos uiteindelijk voor PEC Zwolle. "Maandag en dinsdag heb ik bij Huddersfield Town meegetraind, omdat ik wilde ervaren hoe het was. Financieel was het heel aantrekkelijk, maar de speelstijl was heel anders dan ik gewend ben. Uiteindelijk heb ik gekozen voor het aanvallende, verzorgde voetbal van PEC Zwolle", legt Brama uit in De Telegraaf.

Hij koestert nog steeds de wens om ooit in het buitenland te spelen, maar het moment was volgens hem nog niet gekomen. "Er is heel wat belangstelling geweest, maar het kwam er steeds op uit dat clubs zich afvroegen of ik wel fit was. Ik heb natuurlijk een lange periode niet gespeeld door de botirritatie, die me negen maanden aan de kant heeft gehouden. Daar heb ik geen last meer van. Al ruim voor de zomer was ik weer helemaal fit", verzekert Brama.

Ooit hoopt de middenvelder nog een transfer naar het buitenland te maken. "Die wens is er nog altijd. Maar eerst moet ik een jaar gaan spelen en dan hoop ik dat er nog iets moois op mijn pad komt. Het laatste jaar was wat minder, maar dat mag alle geweldige jaren daarvoor niet in de schaduw stellen. Ik ben kampioen geworden, heb de beker gewonnen, Champions League gespeeld en heb het record van de meeste Europese wedstrijden bij FC Twente gebroken. Het is allemaal veel mooier geworden dan ik ooit had kunnen denken", aldus Brama.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen