Oud-middenvelder Man United lyrisch over Blind

17 oktober 2014, 12:30

Nicky Butt is onder de indruk van Daley Blind, die afgelopen zomer door Manchester United werd overgenomen van Ajax. De voormalig middenvelder van de Mancunians is zeer te spreken over de international van Oranje. Ook Ander Herrera, die werd weggeplukt bij Athletic de Bilbao, krijgt mooie complimenten van de voormalig international.

De oud-speler van United vindt dat Blind en Herrera zich al goed laten zien hebben bij hun nieuwe werkgever. "Ze hebben zich allebei moeiteloos ingepast", zegt Butt op ManUtd.com. "Daley is een nuttige speler, hij is een van de enige natuurlijke controlerende middenvelders die we hebben. Fletcher wil meer naar voren, Carrick is meer een passer. Daley is meer een speler die de controle bewaakt, maar hij kan ook goed passen. Hij is sterk en oogt comfortabel."

Herrera is bijna volledig hersteld van een gebroken rib. "Ander was wel wat ongelukkig met blessures, maar hij heeft een aantal doelpunten gemaakt, een goede indruk achtergelaten en is rustig in balbezit", stelt Butt over de Spaanse zomeraanwinst.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen