Booy: "Heb zin in elke wedstrijd, maar deze heeft wat extra's"

17 oktober 2014, 15:15

Niet alleen in Friesland, ook in Overijssel staat zondag een derby op het programma. Go Ahead Eagles speelt thuis tegen PEC Zwolle, de huidige nummer drie van de ranglijst. Een bijzondere wedstrijd, weet Go Ahead-coach Foeke Booy. "Ik heb zin in elke wedstrijd, maar deze heeft toch wat extra's. Ook de spelers weten dat. We hopen op honderden fans bij de afsluitende training. Dat is toch anders dan voor andere wedstrijden."

Booy rekent erop dat zijn ploeg iets moois laat zien tegen PEC Zwolle. "Ze doen het goed, daar heb ik alle respect voor. Ik heb echter alle vertrouwen in een goed resultaat zondag." Vorig seizoen won Go Ahead in eigen huis ruim van Zwolle. "Naar de editie van vorig jaar kijken we niet meer. Dat is geweest. Bovendien staat er nu een nieuwe groep. Met die groep hebben de afgelopen weken goed kunnen trainen. Omdat er wat pijntjes waren links en rechts, kwam de extra rust goed uit. Rust pakken is ook een vorm van trainen en voorbereiden."

Lesly de Sa, Nick de Bondt en Alex Schalk ontbreken wegens blessures in de wedstrijdselectie. Jop van der Linden brak vrijdag de training voortijdig af, maar over de verdediger maakt Booy zich weinig zorgen. "Hij had wat last van een bilspier, maar het was meer uit voorzorg dat hij stopte. Ik ga ervan uit dat hij kan spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen