PSV zonder Depay en Cocu, basisplek lonkt voor Isimat

17 oktober 2014, 15:26   Bijgewerkt: 17 oktober 2014, 15:48

Memphis Depay doet zaterdag definitief niet mee in de thuiswedstrijd van PSV tegen AZ. Het duel met de Alkmaarders komt te vroeg voor de aanvaller, liet coach Phillip Cocu daags voor de wedstrijd weten. Zelf is Cocu ook niet van de partij tegen AZ, hij moet wegens een schorsing op de tribune plaatsnemen.

Cocu wil geen risico nemen met Depay. "We willen vermijden dat spelers te vroeg in actie komen en daardoor een zware terugslag in hun herstel oplopen. Iedereen moet echt honderd procent fit zijn voordat er gespeeld wordt." Ook Stijn Schaars, Abel Tamata en Georginio Wijnaldum ontbreken wegens blessures, Jeffrey Bruma is geschorst. Zijn plek in de basis wordt hoogstwaarschijnlijk ingenomen door de Fransman Nicolas Isimat Mirin.

Gemakkelijk zal het niet worden om AZ te verslaan, zegt Cocu. "AZ is een heel degelijke, compact voetballende ploeg. Ze spelen verzorgd voetbal, maar het is een stug en lastig te verslaan team. We zullen heel scherp moeten zijn om tot kansen te komen. Scherp in de passing en met tempo, want AZ geeft weinig weg."

De aftrap van de wedstrijd tussen koploper PSV en AZ is zaterdag in Eindhoven om 18.30 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen