Conboy blijft hopen op transfer: "Misschien in de winter"

17 oktober 2014, 17:10

Na de degradatie uit de Eredivisie hoopte Kevin Conboy op een vertrek bij NEC, maar de ploeg uit Nijmegen liet hem niet gaan. De 27-jarige Deen vindt dat nog altijd jammer en hoewel hij sportief een goed seizoen doormaakt in de Jupiler League, heeft de multifunctionele verdediger een transfer niet uit zijn hoofd gezet.

In gesprek met Omroep Gelderland laat Conboy weten het nog altijd te betreuren dat hij in de zomer niet weg mocht. "Ja, wat kan ik zeggen? De club heeft dat zo bepaald, maar we hadden er een andere mening over. Wat gebeurd is, is gebeurd. Ik probeer het achter me te laten. Het is niet ten koste gegaan van mijn spel, want ik zet mij altijd volledig in. Als ik goed presteer, kan ik alsnog een mooie transfer maken, misschien in de winter."

Zijn ploeg, NEC, staat na negen wedstrijden aan kop in de Jupiler League. "We zijn goed bezig als team, we verbeteren nog steeds. We hebben acht van de negen wedstrijden gewonnen. Dat stemt wel tot tevredenheid. Die periodetitel is leuk, maar ik vind het niet zo belangrijk. Het enige wat telt is kampioen worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen