Koeman: "Denk dat er nog steeds potentie in Oranje zit"

18 oktober 2014, 11:24

Ronald Koeman maakte afgelopen zomer de overstap van Feyenoord naar Southampton, maar was ook kandidaat om bondscoach van Oranje te worden. Dat werd uiteindelijk Guus Hiddink, die bezig is aan een teleurstellende serie en maandag verloor van IJsland. "Of ik blij ben dat ik niet bij Oranje zit? Nee, dat kan je niet zeggen en zo zit ik niet in elkaar."

"Het is zo gelopen", legt Koeman uit tegenover Helden Online. "Ik heb alle wedstrijden gezien en ik denk nog steeds dat er potentie in Oranje zit. Het is wel een feit dat ik blij ben dat ik nu trainer ben in de Premier League, dat was ik anders niet geweest. En verder wil en moet ik er niet te veel over zeggen."

Koeman ontving vrijdag de prijs voor beste trainer van de maand september in de Premier League. Met Southampton staat hij derde. "Het is natuurlijk een compliment mede omdat iedereen had verwacht dat we het moeilijk zouden krijgen nadat in de zomer veel spelers waren verkocht. Ik zie het als een waardering, want we spelen leuk voetbal, staan nu derde, hebben punten gepakt en dat valt op. Dat je dan in aanmerking komt voor zo'n nominatie en ook nog wint, is leuk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen