Schreuder looft De Boer: "Voor veel trainers een voorbeeld"

18 oktober 2014, 16:21

Alfred Schreuder is lovend over collega Frank de Boer, die vanavond (zaterdag) met Ajax op bezoek komt in Enschede. Volgens Schreuder is de prestatie van De Boer, die vier keer achterelkaar kampioen werd met de Amsterdammers, ontzettend knap.

"Je wordt niet zomaar vier keer kampioen met Ajax", zegt de oefenmeester tegen de NOS. "De eerste twee keer waren al knap, maar de derde en vierde keer nog veel knapper. Dat tekent, denk ik, trainer De Boer en de mens hoe hij is."

Veel trainers kunnen wat leren van De Boer, vindt Schreuder. "Voor heel veel trainers is het gewoon een voorbeeld hoe hij met teams werkt. En daar kunnen wij alleen maar van leren. Ik denk dat hij een type is dat heel exact weet hoe hij wil spelen. Hij gaat recht op zijn doel af en iedereen moet mee. En zijn team is heel gedisciplineerd."

De coach van de FC Twente hoopt net als De Boer lang aan het roer te staan bij zijn club."Ik wil absoluut de vijf jaar vol maken, want ik vind Twente een geweldige club. Ik ben meegegroeid met de club en uiteindelijk hebben ze dat vertrouwen aan mij gegeven en dat wil ik terugbetalen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen