PSV start met Isimat, keeper Zoet draagt aanvoerdersband

18 oktober 2014, 17:38   Bijgewerkt: 18 oktober 2014, 17:53

Nicolas Isimat Mirin staat tegen AZ in de basis bij PSV. De Franse verdediger, gehuurd van AS Monaco, neemt achterin de plek van de geschorste Jeffrey Bruma over. Het is voor Isimat zijn debuut in de Eredivisie, eerder dit seizoen deed hij al wel mee in een bekerwedstrijd. Op het middenveld kiest coach Phillip Cocu voor Jorrit Hendrix, Adam Maher en Andres Guardado, mede omdat Georginio Wijnaldum ontbreekt.

Opvallend is dat Jeroen Zoet de aanvoerdersband draagt tegen AZ. De keeper is aangewezen als captain omdat naast Wijnaldum en Bruma ook Stijn Schaars en Oscar Hiljemark ontbreken. PSV start tegen de ploeg uit Alkmaar met een voorhoede die bestaat uit Florian Jozefzoon, Luuk de Jong en Luciano Narsingh. Overigens ontbreekt coach Cocu op de bank, hij is geschorst. Zijn taken worden overgenomen door Ernest Faber.

Bij AZ staat doelman Sergio Rochet opnieuw onder de lat, coach John van den Brom kiest voor dezelfde spelers als twee weken geleden tegen FC Twente (2-2). Robert Mühren is dus opnieuw de centrumspits.

De competitiewedstrijd in Eindhoven tussen PSV en AZ begint zaterdag om 18.30 uur.

Opstellingen

PSV: Zoet; Willems, Rekik, Isimat Mirin, Arias; Guardado, Maher, Hendrix; Jozefzoon, De Jong, Narsingh

AZ: Rochet; Luckassen, Gouweleeuw, Hoedt, Poulsen; Gudelj, Ortiz, Elm; Hupperts, Mühren, Haye

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen