Huntelaar legt basis voor zege Schalke op Nederlanders

18 oktober 2014, 21:10   Bijgewerkt: 18 oktober 2014, 22:46

Klaas-Jan Huntelaar heeft zaterdag de basis gelegd voor een overwinning van Schalke 04 in de Bundesliga. De Oranje-international opende in de thuiswedstrijd tegen Hertha BSC de score. Uiteindelijk won de ploeg uit Gelsenkirchen met 2-0.

Huntelaar trof doel in de negentiende minuut, waarmee hij voor zijn derde competitietreffer van het seizoen tekende. Julian Draxler verrichte het voorbereidende werk bij de goal van Huntelaar. De middenvelder nam in de 65ste minuut zelf de 2-0 voor zijn rekening. Bij Hertha BSC had coach Jos Luhukay basisplaatsen ingeruimd voor John Heitinga en Roy Beerens. Bij Schalke zat Roberto Di Matteo voor het eerst in de dug-out. De Italiaan werd eerder deze maand aangesteld als opvolger van de ontslagen Jens Keller.

Schalke komt door de winst op elf punten, waarmee het achtste staat op de ranglijst. Hertha BSC bezet met drie punten minder de dertiende plek. Schalke gaat volgende week op visite bij Bayer Leverkusen, Hertha BSC krijgt in Berlijn bezoek van Hamburger SV.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen