Feyenoord maakt het spannend, maar wint wel

18 oktober 2014, 21:48

In Rotterdam mag men tevreden zijn met de drie punten tegen Heracles Almelo, maar Feyenoord maakte het zichzelf wel onnodig moeilijk. Na een sterke eerste helft stond het 2-0, alleen werd het na de hervatting toch nog spannend. Uiteindelijk kreeg Feyenoord genoeg kansen om het af te maken, maar het bleef bij 2-1. Elvis Manu was verantwoordelijk voor beide Rotterdamse treffers.

Feyenoord kwam vrijwel niet in de problemen voor rust. De thuisploeg zette goed druk en was ook in balbezit sterk. Alleen uit een vrije trap werd Heracles gevaarlijk. Weghorst kopte de bal goed op doel, maar Vermeer wist met zijn bekende reflex een tegendoelpunt te voorkomen. Eigenlijk mocht de ploeg uit Almelo niet klagen over een 2-0 achterstand bij rust, aangezien ook Kazim-Richards een prima kans miste.

Feyenoord bleef de betere ploeg en zocht naar de beslissende treffer, maar had moeite met afmaken. Dat kwam mede door het goede keeperswerk van Telgenkamp, die zijn ploeg in de wedstrijd hield. Voor de goal van Vermeer werd alleen Linssen nog gevaarlijk, maar de doelman was er op tijd bij. In de laatste fase van de wedstrijd kreeg Feyenoord kans op kans, maar de bal wilde er niet meer in. Een corner voor Heracles in de blessuretijd zorgde voor nog wat nerveuze blikken op de tribune, maar het leverde geen gevaar meer op.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen