De Graafschap vloert Achilles, Emmen vernedert MVV

19 oktober 2014, 01:39

De Graafschap heeft het Gelderse onderonsje met Achilles '29 in de tiende speelronde van de Jupiler League als winnaar afgesloten. De ploeg van coach Jan Vreman won zaterdag op de eigen Vijverberg met 2-0 van de equipe uit Groesbeek.

De Graafschap nam pas in het laatste half uur afstand van Achilles '29. Karim Tarfi brak in de 62ste minuut de ban met een rake vrije trap. Vlatko Lazic tekende in blessuretijd voor de beslissende 2-0.

FC Emmen haalde eerder op de dag uit tegen MVV: 6-0. Cas Peters en Roland Bergkamp waren allebei goed voor twee doelpunten, al scoorde laatstgenoemde wel één keer vanaf elf meter. Ook Jurjan Mannes en Said Bakkati deden een duit in het zakje. MVV speelde het grootste gedeelte van de wedstrijd met tien man. Dalian Maatsen kreeg in de 28ste minuut, bij een 1-0 stand, een directe rode kaart.

De Graafschap heeft nu zeventien punten, waarmee het de vijfde plaats in handen heeft. FC Emmen volgt met één punt minder op een gedeelde zesde plek. Achilles '29 en MVV staan met zeven punten gedeeld zestiende.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen