Been genoemd bij Standard: "Er is nog niet gepraat"

20 oktober 2014, 09:56

Een nieuw avontuur in de Belgische competitie lonkt voor Mario Been. Volgens de Belgische krant Het Nieuwsblad is de Nederlander één van de belangrijkste kandidaten om Guy Luzon op te volgen als trainer van Standard Luik. De positie van Luzon bij Standard lijkt na de nederlaag van dit weekend tegen Zulte Waregem onhoudbaar te zijn geworden. De ploeg staat door het verlies op een elfde plek in de Jupiler Pro League.

Volgens bronnen van de krant zou de clubleiding van Standard al contact hebben opgenomen met Been. De oud-trainer van onder meer Racing Genk, Feyenoord, NEC en Excelsior ontkent dat, maar geeft tegelijk aan wel oren te hebben naar de baan. "Ik heb nog niet met Standard gepraat, maar ik ben werkloos en sta open voor een nieuwe uitdaging." Naast Been zouden ook Guy Hellers en Yannick Ferrera in beeld zijn bij Standard.

Mocht Been inderdaad aan de slag gaan bij Standard, dan treedt hij in de voetsporen van Ron Jans. De huidige trainer van PEC Zwolle werd in de zomer van 2012 aangesteld als hoofdcoach in Luik, maar een succes werd die samenwerking niet. Jans werd al na enkele maanden, in oktober 2012, de laan uitgestuurd.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen