Boymans heeft zin in 'PSV': "Kansen gaan er zeker komen"

20 oktober 2014, 14:51

Hij miste de eerste weken van dit seizoen door een blessure, maar Ruud Boymans heeft zijn draai bij FC Utrecht inmiddels gevonden. In zijn derde competitiewedstrijd maakte de spits zondag tegen FC Dordrecht zijn derde treffer. Doelpunt nummer vier hoopt hij komend weekend te maken, als PSV naar de Galgenwaard komt.

Boymans is blij dat hij tegen FC Dordrecht zijn doelpuntje weer mee kon pikken. "Daar sta ik voor, ik moet doelpunten maken. Vorig jaar ging het mij goed af en ook nu ben ik weer goed begonnen", zegt hij op de site van zijn club. Als het aan Boymans ligt, trekt hij die lijn tegen PSV door. "Scoren in Stadion Galgenwaard; dat is gaaf. Ik loop één-op-één. Drie op een rij in ons eigen stadion, dat zou mooi zijn. In Eindhoven hebben we laten zien dat we tegen deze ploeg heel aardig kunnen voetballen. Kansen gaan er zeker komen", zegt hij, verwijzend naar de bekerwedstrijd van vorige maand tegen PSV. Toen trokken de Brabanders met 2-0 aan het langste eind.

Boymans heeft zin in de thuiswedstrijd van zondag tegen PSV. "Een topwedstrijd, in mijn ogen. Wedstrijden tegen de traditionele top drie hebben iets speciaals. Vaak is de belangstelling bij deze wedstrijden groter. Het zou mooi zijn als Stadion Galgenwaard volgepakt zit zondag. Het uitvak van zondag, maar dan in het groot."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen