Faber baalt van uitblijven debuut Koch in hoofdmacht PSV

20 oktober 2014, 16:53

Het geduld van Menno Koch wordt behoorlijk op de proef gesteld. De jonge verdediger maakte al meer dan tweeënhalf jaar geleden zijn opwachting in een oefenwedstrijd van PSV 1, maar hij wacht al 33 maanden op zijn officiële debuut. In de thuiswedstrijd tegen AZ liep hij zich warm in de slotfase, maar kon hij vervolgens weer plaatsnemen in de dug-out.

Assistent-trainer Ernest Faber vindt het jammer dat Koch zijn debuut nog steeds niet heeft kunnen maken. "Heel teleurstellend voor hem, Menno verdiende zijn debuut", zegt de oefenmeester tegen het Brabants Dagblad. "Menno is een goede prof en talentvol, ik had hem een debuut gegund. We lieten hem wel warmlopen, omdat Santiago Arias wat klachten had. Achteraf bleek dat niet nodig."

Het uitblijven van het debuut ligt niet aan de kwaliteiten van Koch, maar aan de reglementen: "Het probleem is dat er een kromme regel is dat hij dan maandag niet bij Jong PSV voetballen", legt Faber uit. "We geven er de voorkeur aan dat hij daar een hele wedstrijd kan spelen, in plaats van een paar minuten hier. "

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen