Manchester City mist Lampard in 'vreemde wedstrijd'

20 oktober 2014, 18:15

Manchester City moet het zonder Frank Lampard doen in de Champions League-wedstrijd tegen CSKA Moskou. De routinier kampt met een dijbeenblessure, die hij overhield aan de competitiewedstrijd tegen Tottenham Hotspur van afgelopen zaterdag (4-1 winst).

Het duel met de Russische club wordt afgewerkt zonder supporters, aangezien de Russische fans zich schuldig maakten aan racistische spreekkoren. "Het is erg jammer dat we zonder fans moeten spelen", zegt City-manager Manuel Pellegrini in aanloop naar het duel. "Dit toernooi is voor de fans bedoeld. Het wordt een vreemde wedstrijd, je zult alleen het geschreeuw van de spelers horen."

Pellegrini betreurt de afwezigheid van de fans, maar weet dat er weinig aan te veranderen is. "We moeten ermee omgaan. Veel mensen zullen denken dat de situatie het meest nadelig is voor de thuisspelende club, maar ik denk dat de voetbalsport de grootste verliezer is", aldus de Chileense oefenmeester, die weer kan beschikken over Eliaquim Mangala. Samir Nasri is nog niet inzetbaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen