Van Gaal: "Het was dom om die drie maanden te noemen"

20 oktober 2014, 18:50

Bij zijn presentatie als nieuwe manager van Manchester United benadrukte Louis van Gaal dat men geduld moest hebben. Pas na drie maanden zou de buitenwacht mogen oordelen over de gang van zaken bij de Engelse grootmacht en het functioneren van de Nederlandse trainer. Achteraf geeft Van Gaal aan dat het 'heel dom' van hem was om deze termijn te noemen.

Van Gaal liet bij zijn presentatie doorschemeren dat zijn hand na drie maanden pas zichtbaar zou worden. Nu deze 'deadline' in zicht komt, staat United zesde in de Premier League. "Het was heel dom om die drie maanden te noemen, aangezien de media het daar alleen maar over hebben. Ik denk niet dat de hoeveelheid punten het belangrijkst is, het gaat om de speelstijl, de formatie en de filosofie", stelt onze landgenoot.

Vanavond (maandag) openen de Mancunians de jacht op de derde overwinning op rij. Van Gaal en co gaan om 21.00 uur op visite bij West Bromwich Albion. De Nederlandse coach zag de ziekenboeg van United leeg stromen, aangezien Ander Herrera, Chris Smalling, Ashley Young, Phil Jones en Michael Carrick weer teruggekeerd zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen