Dordrecht stuurt brief over arbiter Manschot naar KNVB

20 oktober 2014, 19:58

FC Dordrecht heeft een dusdanige zure nasmaak overgehouden aan het arbitrale optreden tijdens de met 1-3 verloren thuiswedstrijd tegen FC Utrecht van afgelopen zondag, dat het een brief naar de KNVB stuurt. De promovendus vond de wijze waarop arbiter Jeroen Manschot en diens assistenten het duel leidde 'schandalig' en willen dat aan de bond duidelijk maken.

Dordrecht had volgens coach Ernie Brandts recht op een strafshop. Bovendien ging er aan het tweede doelpunt van Utrecht een overtreding op Joris van Overeem vooraf, vond de trainer. "Bij die goal zei de vierde man (Merlijn Gerritsen red.) dat hij een duw had geconstateerd", bromt trainer Ernie Brandts tegenover VI. "Vervolgens doet de scheidsrechter daar niets mee. Het optreden van Manschot was schandalig."

"Een kleine club in de Eredivisie wordt nu eenmaal eerder benadeeld", vervolgt de ziedende Brandts. "De trainer van FC Utrecht en de speler zelf geven aan dat er sprake is van hands, maar de scheidsrechter blijft glashard ontkennen. Ongelofelijk. Vandaar dat we een brief sturen", legt de trainer van De Schapenkoppen uit.

Komende vrijdag ontmoeten de Dordtenaren ADO Den Haag, dat eveneens in de problemen zit. "Bij veel jongens moet het kwartje gaan vallen", besluit Brandts.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen