Bayern gaat op visite bij AS Roma: "Een grote uitdaging"

20 oktober 2014, 22:35

Bayern München staat er uitstekend voor in de de Champions League. De Duitse recordkampioen gaat aan de leiding in Groep E, met zes punten na twee wedstrijden. De Beierse formatie neemt het nu twee keer op tegen AS Roma. Dinsdag staat het eerste deel van het tweeluik op het menu, in het Romeinse Stadio Olimpico.

Pep Guardiola, de coach van Bayern, kijkt uit naar het duel in de Italiaanse hoofdstad. "Het wordt een grote uitdaging voor ons. Als je deze twee wedstrijden wint, dan kwalificeer je jezelf voor de volgende ronde. We zitten in een perfecte situatie, met zes punten uit twee duels, maar ik heb altijd gezegd dat deze groep pas beslist wordt op de laatste speeldag", waarschuwt de Spaanse oefenmeester.

De trainer van Bayern heeft veel respect voor de 38-jarige Francesco Totti, die wekelijks imponeert bij de Giallorossi. "Hij toont zich altijd geïnspireerd. De wijze waarop Rudi Garcia (de coach van Roma, red.) wil spelen past perfect bij hem", aldus Guardiola, die in het verleden werkzaam was bij Roma. "Het is mooi om terug te zijn in Italië. In het bijzonder in Rome, waar ik met Fabio Capello zes prachtige maanden heb beleefd. De liefde en passie voor het voetbal is hier geweldig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen