Blind redt punt voor Man United met fraai doelpunt

20 oktober 2014, 22:52   Bijgewerkt: 21 oktober 2014, 00:58

Manchester United leek opgekrabbeld te zijn na een bedenkelijke seizoensstart, maar heeft maandagavond weer een teleurstelling te verwerken gekregen. De formatie van manager Louis van Gaal bleef op bezoek bij West Bromwich Albion steken op een 2-2 remise. Daley Blind behoedde de Mancunians vlak voor tijd voor een nederlaag. De Nederlander redde een punt met een geplaatst schot vanaf de rand van de zestien meter.

Voor United liet het enigszins te wensen over, maar voor voetbalminnend Nederland was het een mooie wedstrijd. Het duel had niet alleen hoge amusementswaarde, het was vooral mooi om te zien dat Blind een glansrol speelde. De hoeveelheid rust waarmee hij de gelijkmaker aantekende getuigt van veel kwaliteit. Veel spelers vinden het doorgaans nodig om vanaf een meter of twintig vol op doel te rammen, maar de international van Oranje plaatste het leer in de slotfase zeer subtiel achter doelman Boaz Myhill. Hij bezorgde zijn ploeg een punt, met zijn belangrijke treffer.

Naast Blind stond ook Robin van Persie in de basis bij United. De captain raakte in de tweede helft de paal, met een keurig schot met zijn rechterbeen. Hij kon niet voorkomen dat United nieuwe averij zou oplopen. Dat gold ook voor Radamel Falcao. De Colombiaan kwam als invaller binnen de lijnen, omdat hij volgens Van Gaal met een jetlag kampte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen