Lachman heeft moeite met communicatie Schreuder

20 oktober 2014, 23:59

Darryl Lachman maakte afgelopen zomer de transfer van PEC Zwolle naar FC Twente. Hij begon dit seizoen als basisspeler in de Grolsch Veste, maar maakte afgelopen zaterdag geen deel uit van de selectie voor de thuiswedstrijd tegen Ajax (1-1). Maandagavond speelde hij met Jong FC Twente tegen Roda JC (0-2 verlies). Na afloop van het duel liet hij weten dat hij baalt van zijn huidige situatie.

De centrale verdediger is niet gediend van het feit dat hij geen rol van betekenis speelt in de hoofdmacht van Twente. Hij heeft moeite met zijn verbanning naar het beloftenelftal, zo gaf hij na afloop van het duel met Roda JC aan voor de camera's van FOX Sports. "Ik heb daar moeite mee. Vooral met de manier waarop dat is gecommuniceerd. Ik had het niet zien aankomen", aldus Lachman.

De zomerversterking is niet blij met de wijze waarop coach Alfred Schreuder met hem omgaat. "Voor mijn gevoel had hij het eerder in de week beetje kunnen communiceren en dat had je het misschien zien aankomen. Het is heel lastig, want je bent natuurlijk met andere gedachtes hier naartoe gekomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen